Кикбокс
Кикбокс / Маргарита Петрова
Пред 1500 зрители дупничанинът Доброслав Радев, носител на редица титли от национални, европейски и световни състезания, вече е носител на Балканския пояс. В битката за пояса той победи хърватина Ерик Буза, европейски и световен вицешампион. След срещата Добрев сподели, че успеха му се дължи 50 % на треньорите и 50 % на невероятната публика, която по време на мача скандираше името му. Той излезе на ринга под звуците на „Капитан Петко войвода”. На ринга за първи път рундовете се отброяваха от момичета в народни носии, вместо от момичета по бельо.

Кикбокс
Маргарита Петрова

Треньорът на Доброслав, Кирил Чакъров благодари на публиката за страхотната атмосфера, която създадоха. Благодари и на двамата дупничани, които се качиха на ринга и победиха. Освен Радев, срещата си спечели и Славчо Павлов, който успя да се подготви само за месец.

Кикбокс
Маргарита Петрова

Тази вечер беше прощална за Марио Кирилов, който започва кариерата си на кик боксьор от Дупница. Именно затова избира да завърши кариерата си в този град. За принос в спорта той получи плакет от президента на Про Файт и член на УС на БККБМТ Стафан Маринов. Кирилов сподели, че най-големият му успех е вдигането на ръката на неговата дъщеря, с която той излезе и на сцената.
Дарик- Кюстендил