ДНЕС ще помагат на хората в неравностойно положение в изборните дни
ДНЕС ще помагат на хората в неравностойно положение в изборните дни / netinfo

В изборните дни 23 и 30 октомври Движение за национално единство и спасение - ДНЕС започва инициативата ДНЕС помагаме! ДНЕС алармираме!
Тя предвижда оказване на помощ на хората в неравностойно положение, като от движението ще ги придружават до избирателните секции.

"Всеки желаещ може да се включи в нашата инициатива с личния си автомобил и заедно, солидарно и доброволно да направим  граждански жест - да помогнем  на хората в неравностойно положение", заявиха от ДНЕС- Кюстендил.
От Движение за национално единство и спасение откриват горещи телефонни линии в София и областните градове за подаване на сигнали за евентуални нарушения в изборния процес
"В изборния ден ще следим изпълняват ли кандидатите за кмет ангажиментите си по подписаното от тях с „ДНЕС" Споразумение за почтеност и толерантност", допълниха още от местната организация.

За гр. Кюстендил приемната на ДНЕС е на адрес ул. „полковник Стефан Манов" 11, ет. 2, тел 0884246721 и 0884230679, e-mail dnes_kn@abv.bg. Ще приемаме обаждания всеки ден от 8.00 до 18.00 часа, включително в изборните дни.

В изборните дни - 23 и 30 октомври, на посочените адрес и телефони , доброволци ще приемат и сигнали за евентуални нарушения на изборния процес.