ДНЕС ще наблюдават и ще помагат по време на изборите
ДНЕС ще наблюдават и ще помагат по време на изборите / netinfo

Движение за национално единство и спасение „ДНЕС" ще подаде документи в ЦИК за регистрация като неправителствена организация, която ще участва с наблюдатели на изборите за членове на ЕП. В приемната на „ДНЕС" стартира приемането на сигнали за корупция. Всеки гражданин станал обект или свидетел на корупция може да се обърне към нас. Сигналите ще бъдат предадени своевременно в районна прокуратура, информира областният координатор на движението Огнян Иванов .
Във връзка със шоковото увеличение на адвокатските тарифи, призоваваме гражданите да потърсят безплатните консултации в нашите приемни или на горещия ни телефон- 02 843 53 56, заяви Иванов.
По традиция, преди важни за България избори, „ДНЕС" отново ще предложи на българските политици подписването на Споразумение за политическа почтеност и толерантност.
По време на изборния ден Движение за национално единство и спасение „ДНЕС" отново ще инициира и своята национална доброволческа кампания „ДНЕС помага". Доброволците на движението ще са в готовност да оказват съдействие на трудноподвижните и самотни възрастни хора, както и на граждани с физически и зрителни увреждания, да се предвиждат безпрепятствено до избирателните им секции.