Директорите на териториални звена на отчет пред областния управител
Директорите на териториални звена на отчет пред областния управител / Дарик- Кюстендил

Работна среща между Областният управител и директорите на териториалните звена на изпълнителната власт ще започне в 10.00 часа, в заседателната зала на Областна администрация Кюстендил. Тя се свиква в  изпълнение на общите правила за подобряване организацията на работа на областните администрации, утвърдени със заповед на Министър- председателя, от април 2011 година. 

Ръководителите на териториалните звена на изпълнителната власт ще представят доклад/ анализ за дейността на своите звена за третото тримесечие на 2012 г.

Областният съвет за развитие /ОСР/- Кюстендил проведе заседание от 14.00 часа. В предварителният дневен ред ще бъде представена Националната стратегия за развитие на България 2012 - 2022 година; Методически указания и насоки за изготвяне на Областна стратегия за развитие и Общински планове за развитие за периода 2014 - 2020 година.

Ще бъдат представени приоритети и ключови проекти за развитие на Кюстендилска област и  ще бъде приета Областна стратегия за подобряване на безопасността на движението на територията на Област Кюстендил 2011- 2020.