Димитър Соколов поведе Велбъжд, пред погледа на новия УС
Димитър Соколов поведе Велбъжд, пред погледа на новия УС / netinfo

13 футболисти изведе новият старши треньор на "Велбъжд" Димитър Соколов, на първа тренировка на стадион "Странджата". Преди това с момчетата разговаряха членовете на новия Управителен съвет на клуба.

"Приех предложението да водя отбора веднага. Кюстендилци сме и трябва да помагаме, и в трудни моменти, когато има пари е лесно. Целта е оставане във "В" група", заяви Димитър Соколов. Той допълни, че ще разчита на местни футболисти, включително на освободените от предишното ръководство и юноши на клуба. / Чуй /

От щаба на "Велбъжд" преговарят с "Миньор"- Бобов дол за отлагане на двубоя от първия пролетен кръг, който трябва да се играе в неделя в Кюстендил.

"Иска ми се да отложим мача и да изиграем една контрола в неделя, с отбор от регионалната група, за да имаме време за физическа подготовка. В крайна сметка, един мач може да се играе и на мускули", коментира Соколов. Помощник на Соколов ще бъде Красимир Петков.

Сред тези, които подновиха тренировки бяха- Бисер Методиев, Кирил Мицов, Борислав Кирилов, Светли Момчилов, Иво Велинов, Адриан Игов.