Дарик радио- Кюстендил- 17 хубави години
Дарик радио- Кюстендил- 17 хубави години / netinfo
Дарик радио- Кюстендил- 17 хубави години
57625
Дарик радио- Кюстендил- 17 хубави години
Дарик радио- Кюстендил- 17 хубави години
  • Дарик радио- Кюстендил- 17 хубави години
  • Дарик радио- Кюстендил- 17 хубави години

От 17 години, на 100, 6 FM слушате Дарик радио- Кюстендил. Днес екипът ни празнува своя рожден ден. Честит празник и на всички приятели на Дарик, които споделиха с нас тези 17  ХУБАВИ години.

На 16- ти октомври 1995 година, собственикът Радосвет Радев открива третата радиостанция на Дарик в страната, тази в Кюстендил, след Добрич и Враца.

Всеки делничен ден сме заедно в ефир, от 09, 00- 10, 00 ч. и от 15, 30- 16, 30 ч., за слушателите ни от всички 9 общини в Кюстендилска област и общини от Софийска, Пернишка и Благоевградска области.

През всичките тези 17 години на взаимно доверие, ние имаме една цел- Вие да сте първи и добре информирани за случващото се в региона.

Вече 7 години, стремежът ни да Ви осигуряваме първи информация се реализира и на страницата "Кюстендил" на www.dariknews.bg. Новини, снимки от мястото на събитието, коментари, интервюта, анализи, любопитна информация, а вече и видео, това предлага сайтът. Благодарим за доверието и за това, че сме предпочитаното място, от което намират информация, на всички наши читатели от целия свят.

Кюстендилската страница е на първо място по импресии и визити в сайта Дарик Нюз.

Благодарности към всички колеги, които дадоха старт на Дарик в Кюстендил и през годините работиха, за да заслужим доверието на слушателите си.

Благодарим и на всички приятели, които ни честитят рождения ден и на страницата ни във Фейсбук.

Благодарим и на коментаторите под новините в сайта, които пишат на кирилица, дават интересни предложения и не се поддават на злобата и провокациите.