Даниела Стоянова е новият председател на ОбС- Бобошево
Даниела Стоянова е новият председател на ОбС- Бобошево / Областна администрация

Първо заседание проведоха и съветниците от Общински съвет - Бобошево. Сесията бе свикана по Заповед на Областния управител на област Кюстендил Виктор Янев. Той бе придружен от зам.-областният управител Радослава Чеканска. На тържествената сесия клетва положиха новоизбраният кмет на Община Бобошево Крум Маринов, кметовете на кметства и общинските съветници.

Даниела Стоянова е новият председател на ОбС- Бобошево
netinfo


„Надявам се, че давайки своя глас в изборния ден, жителите на Бобошево са избрали най-достойните измежду вас, които ще работят неуморно за интересите и защитата на местното население. Работете мъдро и разумно, независимо от политическата конфигурация в Общинския съвет" - призова областният управител и пожела ползотворен мандат 2015 - 2019 г.

Даниела Стоянова е новият председател на ОбС- Бобошево
netinfo

След приветственото си слово, той даде думата на председателя на Общинската избирателна комисия Емил Атанасов, който прочете решенията от проведените местни избори, а по-късно връчи удостоверенията на 11-те общински съветници, кметът на Община Бобошево и кметовете на кметствата Усойка и Блажиево - Васил Соколов и Пламен Караканов, както и на кметство Слатино - Сашка Димитрова.

Даниела Стоянова е новият председател на ОбС- Бобошево
netinfo
По традиция най-възрастният член на Общински съвет - Бобошево в лицето на Лиляна Плачийска ръководи първото заседание. Тя пожела на членовете да запазят борбения си дух и след изборите, за да го пренесат в работата си в името на интересите на хората.
По втора точка от дневния ред и при тайно гласуване със 7 гласа „ЗА" от общо 11, бе избрана Даниела Стоянова от ГЕРБ за председател на Общински съвет - Бобошево.