Да подкрепим Никол Стамболийска за Спортен талант на публиката
Да подкрепим Никол Стамболийска за Спортен талант на публиката / BGathletic.com

Лекоатлетка №1 на Кюстендил, Никол Стамболийска от клуб "Цвети Кирилова" е сред фаворитите за приза "Спортен талант на публиката", в анкетата на Еврофутбол. Освен статута на любимец на аудиторията победителят ще си осигури и финансиране от българския букмейкър за 2014 година.
Талантливата спринтьорка Никол Стамболийска има нужда от вашата подкрепа, като гласувате в сайта на компанията, следвайте този линк:

http://eurofootball.bg/pechelish_i_pomagash_sportni_talanti_images.php?talant_id=297

Първо се изисква да запишете своята електронна поща, да се съгласите с условията и да кликнете на полето- Запиши. Втората стъпка е да последвате линка за потвърждение на гласуването, който ще получите на пощата си.

Да подкрепим Никол Стамболийска за "Спортен талант на публиката"
netinfo

Броени дни до края на гласуването на сайта, начело на класацията излезе миналогодишният победител от Велико Търново Веско Мънков (културизъм), с 579 гласа. Втори засега са Петер Спасов и Екатерина Маркелова от Пловдив (спортни танци) с 567 гласували. Спорът за третото място също е напрегнат - с 560 гласа тази позиция във временното класиране е за Георги Георгиев (фехтовка) от София. Четвърти е Любомир Миланов (канадска борба) от Благоевград с 522-ма гласували, а пета се нарежда атлетката Никол Стамболийска от Кюстендил с 486 гласа, информират от Еврофутбол. / Данните са към 19.03.2014 г., 11.00 часа. /
Анкетата продължава до края на деня в неделя, 23.03.2014 г. В нея участват 87 спортисти от 33 дисциплини. До момента гласувалите в допитването са над 6 400.
Анкетата "Спортен талант на публиката" е част от програмата на Еврофутбол за финансиране на млади състезатели "Спортни таланти", която се реализира вече три поредни години. Инициативата е част от мащабния социален проект на букмейкърската къща "Печелиш и помагаш". Той стартира през 2007 г.