ЦСКА напълни кошницата на Велбъжд и поведе в U19
ЦСКА напълни кошницата на Велбъжд и поведе в U19 / Дарик- Кюстендил

Юношите старша възраст на "Велбъжд" загубиха безславно от ЦСКА на стадион "Осогово" с 0:6. Домакините така и не успяха да създадат чисто голово положение, а "Червените" демонстрираха отлична форма. Резултатът 0:0 се запази до 22- та минута, когато Александър Аспарухов се разписа за ЦСКА. Две минути по- късно реализира капитанът на гостите Димитър Маймунков, с удар от около 28 метра.
През втората част се разписаха на да пъти Радой Божилов, в 68 мин. и в 87- та от дузпа. За предотвратяване на очевидна възможност да отбелязване на гол, червен картон получи Павел Алексов от "Велбъжд". Във врата на домакините се разписаха още Александър Бързаков и Иво Исаев.
Останалите резултати от 10- тия кръг на Елитна юношеска група до 19 г. :
Черноморец - Любимец 8:1
Светкавица - Оскар Е.Л. 1:3
Ботев (Пд) - Пирин 2001 3:1
Чавдар - Видима-Раковски 1:0
Срещите: "Черно море"- "Левски", "Славия"- "Берое" и "Спартак" Варна- "Литекс" бяха отложени, заради мач на националния отбор до 19 г.
Лидер в класирането стана ЦСКА с 22 точки, пред "Ботев"- Пловдив с 21. Кюстендилският "Велбъжд" е на 14- та позиция със 7 точки. След него, на последните две места са "Светкавица"- 5 точки и "Любимец"- 4 т.