Част от актьорите на сериала 7 часа разлика гостуваха в Кюстендил
Част от актьорите на сериала 7 часа разлика гостуваха в Кюстендил / Иво Кирилов, Дарик радио

Трима от актьорите на сериала "7 часа разлика", заедно със сценариста Любен Дилов- син бяха в Кюстендил, за да дадат началото на седмицата на българските филми в киното в града.Те отговаряха на журналисти и фенове на сериала. В Кюстендил бяха тримата най- млади актьори във филма Боряна Братоева, Тони Минасян, Тодор Дърлянов.

"Поласкани сме, че бяхме поканени в Кюстендил. Поздравления за всички вас, че си възстановихте театъра и киното в града. Те обаче не могат без своите зрители. Нашият сериал ще продължи 4 сезона и ще бъде 80 епизода. Решихме, че повечето от актьорите в сериала трябва да бъдат неизвестни досега лица. Преценихме ,че е по- добре да си създадем наши звезди. Само ще разкрия, че нищо от това, което се е случило до момента няма да бъде също до края на сериала. Лошите стават добри, а добрите стават лоши, както по време на избори ", заяви сценаристът Любен Дилов- син.

Действието се развива паралелно в два града - София и Ню Йорк. Там живеят членовете на две български семейства, чийто професионален живот е неразривно свързан с престъплението и наказанието. Разделението и личните конфликти между тях са породени не само от часовата разлика, но и от разликата в поколенията, любовта и омразата, политиката и икономиката, пропастта между богати и бедни. В драматичната поредица зрителите ще видят автентични кадри от Ню Йорк, екшън сцени, разтърсваща любов, сложни взаимоотношения и обрати.

Част от актьорите на сериала "7 часа разлика" гостуваха в Кюстендил
netinfo