Безплатно за деца, Първи стъпки в ските на Фън парк Осогово
Безплатно за деца, Първи стъпки в ските на Фън парк Осогово / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил
Явор Спиридонов и Иван Димов за "Първи стъпки в ските"
78590
Явор Спиридонов и Иван Димов за "Първи стъпки в ските"
  • Явор Спиридонов и Иван Димов за "Първи стъпки в ските"

Безплатен курс за деца от детските градини "Първи стъпки в ските" организира Фън парк Осогово, със съдействието на кмета на община Кюстендил Петър Паунов. "Поканени да участват ще бъдат децата на 4 и 5 години. Ще им бъдат осигурени ски и екипировка. Целта е децата да се запознаят с планината, нейните красоти през зимата и да усетят радостта от това да караш ски", съобщи за Дарик собственикът Явор Спиридонов.
С децата ще работи ски инструкторът Иван Димов. Курсът е еднократен, в рамките на 2 часа. Той ще се провежда събота и неделя, като първата дата е 21- март- Празникът на Кюстендил. Групите ще бъдат от по 10 деца.
"Децата схващат много бързо. Страхът е повече при родителите, отколкото при децата. Те се забавляват, интересно им е. Основното е да го възприемат като една игра. Целта е да запознаем и родители, и деца с възможностите на Осоговската планина", сподели ски инструкторът Иван Димов. Той е готов да отговаря на допълнителни въпроси на тел. 0888 88 55 12.

Безплатно за деца, "Първи стъпки в ските" на Фън парк Осогово
netinfo

Родителите ще трябва да са качили децата в планината в 09,00 ч., до 09, 30 ч. те ще бъдат екипирани за урока по ски и следва занимание от 2 часа- "Първи стъпки в ските".
Фън парк Осогово организира празник за 10- годишния юбилей на писта "Людмил Янков", на 4- ти април. Предвидено е нощно спускане на паралелен слалом, с много награди и настроение.