/ Маргарита Петрова
Подготовката за гала вечерта по кикбокс, която ще се проведе в Дупница на 18 ноември, както по организацията, така и по отношение на дупнишките състезатели, продължава с пълна сила. Публиката ще види освен вицеевропейският шампион при младежите Доброслав Радев и Славчо Павлов от местния клуб “Патриот”. 

И двамата състезатели са с доказани успехи на ринга. Доброслав Радев се изправя срещу Ерик Буза, а Павлов срещу Стоян Цветков от Македония. 

Състезателите от чужбина пристигат на 17 ноември, около 15:00 часа ще официалния кантар и мереното на кикбоксьорите също може да бъде проследено от феновете на спорта. То ще се проведе в заседателната зала в сградата на община Дупница. 

Повече от 900 билета са продадени до този момент, като ще могат да се купят и в самия ден на Гала вечерта, на 18 ноември. Началото е 19.30 часа. Спортната зала може да събере до 1500 зрители.

“Шоуто ще бъде незабравимо, голяма атракция. Каня всички фенове на спорта. Ще се опитаме да стане е традиция. Бойците ни са много добре подготвени, сега работим и по възстановяването им. Благодарим за съдействието на общината и кмета Методи Чимев, който за пореден път доказа, че обича спорта”, каза треньорът в клуб “Патриот” Кирил Чакъров. 7 професионални кикбокс двубоя ще бъдат видени в гала вечерта, както и един боксов мач.
 
 
Дарик- Кюстендил