Армейци- Кюстендил стартираха с победа на Витоша къп
Армейци- Кюстендил стартираха с победа на Витоша къп / Бисер Десподов
ФК Армейци- Кюстендил започна по най- добрия начин участието си в турнира Витоша къп, като победи домакините от ФК Железница, които са и носители на купата през миналата година. Червените от Кюстендил победиха с 1:3. Първо се разписа Андрей Иванов от Армейци за 0:1, домакините изравниха чрез Владислав Шумантов от пряк свободен удар и първото полувреме завърши при 1:1. Гостите от Кюстендил получиха правото да изпълнят дузпа, за нарушение срещу Иванов, а Бисер Методиев бе точен от бялата точка за 1:2. Крайното 1:3 оформи с гол- шедьовър, влезлият като резерва Мирослав Александров. Двубоят се игра при дъждовно време и мокър терен.
„Отличен мач за нас.Организаторите са създали много добри условия за Витоша къп”, каза водачът на Армейци Бисер Десподов, който благодари на футболистите.

Армейци- Кюстендил стартираха с победа на Витоша къп
Бисер Десподов

Пълна статистика от мача можете да видите тук:

 http://fczheleznitsa.com/…/vitosha-cup-sezoni/match/984.html

На двата отбора предстои кратка пауза, а следващата неделя са мачовете им от втория кръг. Другата среща, от тази група, която трябваше да се изиграе по предварителна програма днес, бе преместена за четвъртък 08.08 от 18:30, поради непредвидени обстоятелства и със съгласието и на двата тима- ЦСКА 1948- 2 и Витоша Бистрица- 2.
Следващата неделя, от 18, 30 ч., Армейци ще играят с ЦСКА 1948- 2 отбор.

Витоша къп продължава с мачовете от група Б, където са: Локомотив София, Банкя 2009, Спарта София и Рилец Говедарци.

Витоша къп
Летен футболен турнир "Vitosha cup" - 2019


 
Дарик- Кюстендил