Анатоли Бачовски с покана да се върне във Велбъжд
Анатоли Бачовски с покана да се върне във Велбъжд / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил ,архив
Управителят на ФК "Велбъжд" Андрей Радев за Анатоли Бачовски
60206
Управителят на ФК "Велбъжд" Андрей Радев за Анатоли Бачовски
  • Управителят на ФК "Велбъжд" Андрей Радев за Анатоли Бачовски

Треньорът Анатоли Бачовски и получил покана от управителя на ФК "Велбъжд" Андрей Радев да се върне на работа в клуба. Бачовски все още не е дал своя окончателен отговор. Той бе треньора, който класира юношите старша възраст в Елитната група до 19 г.

"Аз съм провел разговор с г- н Бачовски, който е в Спортното училище и няма да струва нищо на клуба, дали е склонен да се върне на работа в клуба като треньор, спортен директор или директор ДЮШ. За момента обаче все още нямам отговор, той все пак беше далеч от клуба няколко месеца, от 1- ви август", каза за Дарик Андрей Радев.

Юношите старша възраст започнаха подготовка под ръководството на Юлиян Кръстев, след като бе освободен Любчо Тончев.

За момента няма интерес към футболисти на "Велбъжд". Няма конкретни оферти и към футболист №1 на клуба за 2012 г. Жорж Георгиев. "Надявам се да има такива от професионални отбори. Юлиян Кръстев е разговарял с Кирил Мицов да тренира с мъжете, за да разчитаме и на него през пролетния полусезон, като му се помага в работата с децата от детските градини. Двама ни напускат Кирил Вълов и Светлозар Момчилов", допълни управителят на ФК "Велбъжд".

Пред всички отбори са поставени цели за новия полусезон:

мъжете- по- предно класиране в ЮЗ "В" група; юношите старша възраст- задължително оставане в  U-19 г.; младшата възраст- 1- во място в зоната и участие в баражи за влизане в U-17; деца А и деца Б- първи места в групите, а деца А- участие в Републиканското първенство; подготвителните групи във Футбол 7- повече победи и обиграване.