Advokat с промоция на Тайната в Кюстендил
Advokat с промоция на Тайната в Кюстендил / netinfo

Промоция на третия си видеоклип, на парчето "Тайната" направи в Кюстендил 28-годишният Васко Стаменов- Advokat. Той благодари на екипа си за „къртовския труд", който са положили.
"Искам да накарам младите хора да повярват, че всеки един избор от нашия живот правилен или грешен, е много важен. Да вярват, да спортуват, да не се отказват и да преследват мечтите си докрай", заяви Стаменов. Това е "Тайната" за живота на изпълнителя и той иска да я разкрие пред обществеността.
"Не го правя за пари, а защото това нещо е седяло в мен почти 10 години. Не съм перфектният човек, но ако мога да променя някого положително, знам, че ще съм си свършил добре работата", казва Васко Стаменов.

Advokat с промоция на "Тайната" в Кюстендил
netinfo

Видеоклипът е финансиран от кюстендилеца, след едногодишна упорита работата. Част от идеите за музиката са негови, а другите на рок група "Lane", която спечелила 5 награди тази година. "Всяка една песен е една картина и съм доволен, от това, което създавам. Песента е един малък подарък за децата в неравностойно положение", добави Advokat.
Стаменов работи в Германия като геодезист в пътно-строителна фирма от 2007 година.