5 години ГЕРБ в Сапарева баня, Младежите си избраха ръководство
5 години ГЕРБ в Сапарева баня, Младежите си избраха ръководство / ПП ГЕРБ

Елизабет Калдръмова получи най-много гласове за председател на МГЕРБ- Сапарева баня. Тя е на 21 години, изучава "Счетоводство и контрол" и се занимава професионално с фотография. Номинирани за председател на организацията са още- Светлин Христов и Даниел Карамитов.

Двама бяха номинирани за секретар на структурата - Светлин Христов, който бе в листата за общински съветници през изминалите избори и настоящият организационен секретар Светослава Велчева.

Всички присъстващи подкрепиха единствената номинация за член на ръководството - тази на Николай Чучуганов. Николай е на 21 години, трети курс студент в ЮЗУ ''Неофит Рилски", специалност "Право".

По време на събранието бяха представени и новоприетите шестима членове на младежката организация в Сапарева баня. Също така досегашният председател на МГЕРБ, Даниел Карамитов отчете дейността на структурата в курортната община.

5 години ГЕРБ в Сапарева баня, Младежите си избраха ръководство
netinfo

"Младежката структура трябва да бъде двигател на всички инициативи, които се случват. На вас разчитаме изключително много, защото вие имате потенциал, мотивирани и креативни сте. Освен от мое име, искам да ви благодаря и от името на цялото общинско ръководство за инициативността и подкрепата, която ни оказвате във всичко." Това заяви общинският координатор Калин Гелев по време на отчетно-изборно събрание на МГЕРБ - Сапарева баня. Калин Гелев каза още, че ГЕРБ е партия, която инвестира в младите хора и дава шанс на знаещите и можещите.

Гости на събранието бяха Радослава Чеканска - председател на ЖГЕРБ - Дупница, Мая Станойкова - областен координатор на младежката структура и Иво Саев - организационен секретар. Областният координатор уточни, че новото ръководство в Сапарева баня ще бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Заедно с младежите, общинският координатор Калин Гелев и ръководството на политическата сила в Сапарева баня, отбелязаха и 5-годишнината от учредяването на структурата. От ГЕРБ - Сапарева баня си пожелаха да бъдат все така силен и сплотен екип, да постигат още повече успехи занапред и да работят с всички сили за положителното развитие за курортната община.