/ Митница Бургас
За кражба на ракия съобщават от участъка в Любимец. Неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в пристройка на къща в село Малко градище и е задигнало бидон с 190 литра домашна ракия.

Пиянски запой доведе до леки наранявания на двама роднини

Същите производства са заведени и в хасковското управление за кражба от паркирана Мазда в парк „Кенана“, от която са задигнати мобилен телефон, касов апарат и инструменти и от хранителен магазин в село Войводово, на който му липсват 3 бутилки алкохол, хранителни продукти и около 40 лева.

Бързо производство е започнало в димитровградското управление срещу 31-годишен мъж. Полицаи от управлението са му извършили проверка вчера на булевард „Ст. Стамболов“ в града. В дрехите му са открили кутийка със свивка с изсушена зелена листна маса с тегло 1 грам, реагираща на канабис. Иззета с протокол.

Хванаха 8 500 таблетки за отслабване на границата

Двама мъже и жена са задържани за кражби вчера. 52-годишна жена е била в полицията в Харманли за кражба на мобилен телефон, откраднат преди дни от харманлийка в магазин за дрехи.

Разбиха тото пункт в Тополовград

В полицията в Хасково са били доведени двама мъже на 37 г. и 25 г. Първият откраднал 2 дамски чанти с дебитни карти и 1200 лева, а вторият откраднал бутилка алкохол от хипермаркет в града, която не заплатил на касата.