Конкурс "Усещане за любов"
Конкурс "Усещане за любов" / DarikNews, Архив
Традиционния за Димитровград поетичен конкурс по повод предстоящия Ден на влюбените обявиха Детският и младежки център и Общинският ученически парламент. Темата тази година е „Усещане за любов“, като с авторски стихове могат да участват ученици на възраст от 12 до над 18 г., разделени в три възрастови групи: 12- 15 години, 16- 18 години и над 18 г. Авторите могат да представят до 2 стихотворения, които в срок до 5 февруари трябва да изпратят на електронната поща на димитровградския Детски и младежки център opdmc@abv.bg, като посочат трите си имена, възраст, учебно заведение и телефон за връзка.
 

Най-странните природни валентинки


Тричленно жури от поети и писатели ще оценява подадените творби, като за авторите на най-добрите са осигурени награди, информират от димитровградския Детски и младежки център.
 

Огромно сърце радва влюбените в Димитровград



Награждаването на победителите е планирано за 14 февруари, от 15ч., пред Металното сърце на входа на парк „Марица”. Грамота, сувенир и право на публикация в сборник „Усещане за любов” ще получи всеки класирал се в конкурса. Ще бъдат връчени и награди на библиотеката „Пеньо Пенев” и Клуба на дейците на културата в Димитровград.