Мини Мис и Мистър на ОП ДМЦ-Димитровград
Мини Мис и Мистър на ОП ДМЦ-Димитровград / ОП ДМЦ, Димитровград
В Димитровград избират Мини Мис и Мистър на Детски и младежки център
93947
В Димитровград избират Мини Мис и Мистър на Детски и младежки център
  • В Димитровград избират Мини Мис и Мистър на Детски и младежки център
С конкурс за Мини Мис и Мини Мистър Димитровград на общинския Детски и младежки център стартира лятната му програма. Конкурсът е от 18 ч. днес на откритата сцена на пл. България, а при дъжд ще е в бившето кино „Химик“.

31 деца в 3 възрастови групи ще дефилират в 3 тура пред 4-членното жури. В първия кръг децата ще са със спортно-елегантно облекло, във втория ще демонстрират своите таланти и в третия ще са с официален тоалет. Журито ще оценява основно сценичното им присъствие, коментира популярният в региона фокусник Теос Маг, който се занимава с организацията на конкурса и ще бъде негов водещ.

Конкурсът е изцяло на общинския Детски и младежки център в Димитровград и това е фиксирано в името му. Няма нищо общо с тези, организирани от различни агенции и целта е повече забавление за децата, отколкото състезание по красота, коментира той. В отделните възрастови групи ще бъдат определени Мини Мис и Мими Мистър, както и принцове и принцеси на общинския Детски младежки център в Димитровград, посочи още Теос Маг. Чуйте го в приложения файл.