/ Община Хасково
Община Хасково сключи след обществена поръчка договори с 4 фирми за извършване на текущи ремонти за над 275 хиляди лева, информират от администрацията.  

Търсят изпълнители на ремонти за 336 700 лв. в Хасково

Димитровградска фирма ще ремонти за над 73 хиляди лева на детските градини в селата Мандра, Войводово, Динево, Книжовник, Криво поле, Малево и Стамболийски. Там е предвидена смяна на дограма и поправка на покриви.   

За близо 78 хиляди лева хасковско дружество ще подменя дограма в детската градина в село Узунджово, в Детска градина 1 „Ян Бибиян“-Хасково и ще ремонтира санитарни възли и част от двора в ДГ „Зорница“, сграда „Незабравка“.

Ремонтират центъра на Хасково

За повече от 66 хиляди лева е третият сключен договор- за подмяна на дограмата и пребоядисване на помещения в яслената група на  Детска градина 22, ремонт на покрива на сградата на здравната служба в кв. “Болярово“ и тази в село Книжовник, параклиса под статуята „Св. Богородица“, камбанарията до него и санитарни помещения.

Започна ремонта на монумента „Св. Богородица”

Предвиден е също ремонт на покрива и фасадата на ДКТ „Иван Димов
“. Последният сключен договор е за над 57 хиляди лева за обновяване на покривите на зала „Дружба“ /ниското тяло на сградата/ и покрива на ОНЧ “Заря“.

Част от ремонтите вече започнаха, уточняват от хасковската общинска администрация.