/ Дарик радио, Хасково
Програмата на литературните дни „Пеньо Пенев“ в Димитровград продължава днес от 19:00 часа в общинския театър с музикално-поетичния спектакъл „Любов, пламък бял“ с участието на актьора Симеон Владов и композитора Росалин Наков. В продължение на час двамата ще представят стихове от българската и световна любовна лирика, музикални теми и песни от филми, мюзикъли и авторска инструментална музика.

Актьорът Симеон Владов е от Ботевград. Той е един от известните и любими гласове в телевизионния и радио ефир. Носител е на наградата „Икар” в категория „Златен глас”. Първият филм, за който работи, е „Ловци на духове”, като озвучава Дан Акройд, изпълняващ ролята на д-р Реймънд Стенц.  

Спектакълът "Любов, пламък бял"
Botevgrad.com

Росалин Наков е известен композитор и пианист. Носител е на редица престижни награди от български и международни конкурси, между които „Златният Орфей“, „Бургас и морето” и др. Негови песни са включени в репертоара на едни от най-известните поп-изпълнители: Орлин Горанов, Васил Петров, Маргарита Хранова, Кристина Димитрова, Белослава, група „Сигнал” и много други. Автор е  на музика за телевизионни и театрални продукции.

С музикално-поетичния спектакъл „Любов, пламък бял“ двамата са гостували в много градове от страната, като днес за представянето им в димитровградския театър входът е свободен, но с покани, които могат да се вземат от касата му.