Стартира програмата за празника на Хасково
Стартира програмата за празника на Хасково / DarikNews.bg, Архив

С концерт на Духов оркестър-Хасково и Мажоретния състав от 17 ч. на пл. „Свобода“ започва програмата за Деня на Хасково, която продължава до 11 септември включително.

От 14:00 до 20:00 часа днес на площад „Свобода“ ще бъдат организирани лесни и забавни спортни игри, в които хасковлии и гостите на града могат да се включат и да спечелят разнообразни награди. Инициативата  е част от национална кампания за насърчаване на пълноценното хранене и активния начин на живот и се провежда със специалното партньорство на община Хасково. Водещ ще е звездата от „България търси талант“ Радослав Михов, а кампанията продължава и в понеделник с игри и забавни уъркшопи за малки и големи – хвърляне на топка в уголемени макети, хвърляне на куб с обозначени награди за най-малките, отговори на въпроси, свързани с млякото, както и много други.

 

От 18.00 ч. днес в ДКТ „Иван Димов“ е концертът „Цигулкови шедьоври“ с участието на Йосиф Радионов, Йоанна Каменарска-Рундберг, Зорница Радионова и Ирина Георгиева, информират от община Хасково.