Спорт и развлечения за колегите в Неохим АД
Спорт и развлечения за колегите в Неохим АД / netinfo

Колегите от “Неохим” АД ще бъдат неразделни дори в почивните си дни. От 11 август до 15 септември торовият гигант е набелязал на химиците десетки възможности за забавление сред природата.

Първото от тях тръгва по вода на фирмения язовир до село Черногорово, където се открива шампионат по кану- каяк. Всеки желаещ да пробва веслата ще получи екипировка, оборудване, инструктаж и всичко, от което се нуждае, за да се наслади на любителското състезание.

По- следващата събота пък, на 18 август, неохимци ще могат да разгледат зодиакалните съзвездия, слънчевата система и кометите благодарение на техниката и астрономите в планетариум “Джордано Бруно”, Димитровград.

Безспорно, голяма атракция се очаква да бъде пейнтбол състезанието, което е планирано за 25 август. Отборите ще залягат из шубраците на градския парк Никола Вапцаров”, а финалът на тийм билдинг игрите ще бъде поставен със скално катерене.

Всички тези развлечения са обединени под мотото “Опитай нещо ново! и идеята им е да направят по- приятен отдиха на неохимци в разгара на летните отпуски.