Снегът подхлъзна и катаджиите
Снегът подхлъзна и катаджиите / netinfo

Лек инцидент с автопатрул е станал до село Клокотница. Свидетели на случката, заявиха пред Дарик, че патрулката се е обърнала в канавка. От пресцентъра на полицията обаче категорично отрекоха това. Те съобщиха, че полицейската кола просто е поднесла и е закъсала. Вече е  изтеглена, пострадали няма.

От началото на деня в региона са станали три леки произшествия заради лошото време, а през изминалото денонощие има две катастрофи с двама пострадали. При първия инцидент е пострадал 23-годишен от село Брод. Той е катастрофирал по пътя от село Александрова в посока Хасково.

Мъжът е шофирал товарен автомобил Рено. Движел се е с несъобразена скорост и при навлизане на десен завой  е загубил контрол на колата. Преминал е в лявата лента за насрещно движение и се е преобърнал в канавката. От удара, шофьорът е с травми по главата и с временна загуба на съзнанието. Настанен е в хасковската болница без опасност за живота.  

При втория инцидент е пострадала 54-годишна пешеходка.  Произшествието е станало на пешеходната пътека на булевард „Д.Благоев" в Димитровград. Пешеходката е била блъсната от лек автомобил, управлян от 54-годишна жена. Тя е управлявала с несъобразена с пътните условия скорост. Блъсната жена е пресичала от ляво на дясно. От удара е с фрактура на лява ключица и тазобедрена става. Настанена е в димитровградската болница без опасност за живота.