С концерт Подай ръка събират пари за операция на 35-годишен
С концерт Подай ръка събират пари за операция на 35-годишен / netinfo

Благотворителен концерт под мотото "Подай ръка" в подкрепа на 35-годишния Илиян, който страда от малкомазъчна артериовенозна малоформация, организира днес танцов клуб "Street Dust Dance". Концертът е от 18 ч. в спортна зала „Младост”, а пропуските за него са на цена 5 лв. и могат да бъдат закупени и на входа на залата непосредствено преди началото на проявата. До момента от продажба на своеобразните билети вече са събрани 1 000 лв., съобщават организаторите.

В благотворителния концерт тази вечер, който се реализира с подкрепата и на община Димитровград, ще участват 7 танцови клубове, школи и състави от Хасково и Димитровград, които подкрепят каузата: "Тангра"-Хасково, ансамбъл "Звездица"-Димитровград, школите по джаз и поп пеене и по спортни танци на Академия за таланти-Димитровград, детски , танцов състав и групи за хора "Тракия" при димитровградското читалище "Христо Ботев", детско вокално студио "Таралежите", група за народни хора "Ритъм" от читалище "Вапцаров" в кв. Черноконево и клуб по фолкаеробика "Плетеница".

Илиян е на 35 г., съпруг и баща, който се нуждае от помощ. страда от малкомазъчна артериовенозна малоформация, за която е необходима трета поредна операция и съответно сумата от 6 000 лв. Преминал е през две успешни операции и се надяваме с нашата подкрепа за кауза, третата да бъде последна и той да бъде изцяло здрав, коментират организаторите на концерта.