С фотоизложба, мултимедийни презентации и боулинг младежите в областта ще отбележат празника си
С фотоизложба, мултимедийни презентации и боулинг младежите в областта ще отбележат празника си / netinfo

С фотоизложба „Най-интересните наши дейности през 2008 - 2009 г." в Младежкия център младите хора от областта ще отбележат Международния ден на младежта - 12 август. Експозицията съдържа снимки от събития, дейности, проекти, инициативи и кампании  на неправителствени организации и сдружения от Хасковска област.

Час по-късно в залата за обучения на МИКЦ - Хасково ще се състоят мултимедийни презентации на тема: „Младежка активност" от  МИКЦ - Хасково, СМИТ „Просто приятели" - Тополовград, Сдружение „Фаст френд" - Харманли, Младежки център - Хасково и ОП „Детски и младежки център" - Димитровград.

За късния следобед е предвиден спортен празник - боулинг-състезание, в което ще участват представители на неправителствени организации и общински администрации от областта.

Организатори на проявите в Димитровград и Хасково са регионалният координатор за младежки дейности в Хасковска област Христо Раев, ОП „Детски и младежки център" при община Димитровград, Хасковският младежки център и МИКЦ - Хасково.