/ Община Димитровград
С песните на Краля на рока Елвис Пресли в изпълнение на един от най-успешните му имитатори Цветелин Атанасов, заедно със Забавно-духов оркестър и Акустично джаз-трио, Димитровград тази вечер ще отбележи Деня на влюбените. „Елвис шоу“ ще започне от 20 ч. в Клуб „Планета Пайнер“, а входът е свободен.

Това е напълно нов и уникален проект за България, в който ще участват и танцьорите от местния денс център „Галаксико“, информират от общината. Мястото не е избрано случайно, тъй като по онова време големите оркестри са работили в клубове, коментират още от общината в Димитровград.

23-та музиканти тази вечер ще покажат върху допълнително изградена за целта сцена другото лице на димитровградския оркестър в съвместни изпълнения с един от най-успешните имитатори на Елвис Пресли в света - българинът Цецо Елвиса, печелил официалния международен конкурс за двойници на Краля на рока, който се провежда всяка година в Мемфис, Тенеси от "Graceland Division of Elvis Presley Enterprises", информират още от общината в Димитровград.