Благотворителен концерт "Мисия Надежда за Антон"
Благотворителен концерт "Мисия Надежда за Антон" / netinfo
Благотворителен концерт в подкрепа на треньора по танци от Димитровград Антон Лозев, който се нуждае от скъпо лечение в чужбина, организират утре- на 30 ноември, от 18:00 часа в спортна зала "Младост" негови възпитаници, приятели и близки. С концерта стартира благотворителната кампания „Мисия Надежда за Антон”, чиято цел е да набере  40 000 долара за лечение със стволови клетки, което ще се проведе в клиника в Истанбул, Турция.

Преди по-малко от месец създателят на първия в страната рокендрол клуб Антон Лозев чува най-страшната за един спортист диагноза: Амиотрофична Латерална Склероза (АЛС) - неврологично заболяване, което води до атрофия на мускулите, постепенна парализа и фатален край. Единственият му шанс е процедурата със стволови клетки.

Благотворителен концерт "Мисия Надежда за Антон"
netinfo

В концерта утре вечер предварително бе обявено от организаторите, че ще участват: Ивана, Валя, Силвия, Сестри Диневи, Формация „Паскалев“, Теос Маг, балет „Джани“, „Галаксико”, „Стрийт Дъст“, талантливи деца от Димитровград, танцови формации от София, Пловдив, Ловеч. Днес стана ясно, че поради лични и здравословни причини в него няма да успеят да се включат Валя и Силвия. Покани на стойност 10 лв. могат да бъдат закупени от книжарници „Знание“ и касата на театъра в Димитровград.