/ DarikNews.bg, архив
Хасковски криминалисти разследват син на съдия от Димитровград за побой на пожарникар, научи Дарик от свои източници в полицията. Побоят е станал през почивните дни около 3:05 часа, в центъра на Хасково.

Задържаният, охранител на нощно заведение, нанесъл удари на двама мъже от Хасково и Димитровград. Той разказал, че предположил, че двамата не са заплатили бутилка с алкохол, с която си тръгнали. В последствие се оказало, че не е така. Полицаи обясниха, че няма никакъв мотив за проявената агресия.

41-годишният пострадал хасковлия е със счупване на лъчева кост в областта на китката на лява ръка и изкълчване на лакетна става на същата ръка, настанен е в Ортопедия МБАЛ-Хасково, а 48-годишният димитровградчанин – със счупена долна челюст в ляво.

Разследващи разказаха пред наш репортер, че в сбиването е участвал сина на съдия Гергана Стоянова от Димитровград. Наши източници подсказаха, че  има иззет видеоклип, на който се вижда бруталния бой и че пострадалите не са предизвикали охраната по никакъв начин. До няколко дни, видеоклипът ще бъде свален на хартия и ще бъде предоставен на съда като годно доказателство.

Пострадалият пожарникар от Димитровград е претърпял до момента две операции в пловдивска болница. Разследващите ще обявят още скандални факти в понеделник или вторник, твърдят запознати.

Синът на съдия Стоянова до момента е бил обект на полицията многократно с различни прояви.