Пръстен за Никол Шерцингер от Гришо?
Пръстен за Никол Шерцингер от Гришо? / netinfo

Григор Димитров използва няколкото си свободни дни, за да обърне внимание на своята половинка Никол Шерцингер.

Двамата дълго бяха разделени, заради ангажиментите на Гришо, които са в САЩ, и тези наНикол в Англия със шоуто X Factor.

Никол Шерцингер за Григор Димитров: Той е толкова сладък

Супердвойката обаче се събра за кратка романтична ваканция в Италия, пише Gong.bg.

Григор и Никол обиколиха уличките на италианския курорт Портофино, като изобщо не се притесняваха от папараци и странични наблюдатели.

Гришо и Никол Шерцингер заедно в Акапулко (СНИМКИ/ВИДЕО)

Пръстен за Никол Шерцингер от Гришо
netinfo

Българската тенис-звезда Григор Димитров и една от най-известните поп-изпълнителки в света Никол Шерцингер прекараха бурна ваканция в Италия. Самата американка пусна огромна фотогалерия от взаимните им преживявания на Апенините.

Един детайл обаче изглежда убегна на булевардните издания по света. А именно, че красивата Никол усилено мери... пръстени. Накрая на една от снимките се вижда, че тя си тръгва с бижу от магазина.

Все още няма информация дали този пръстен е годежен, или просто Гришо е решил да поглези любимата си. Засега не е ясно дали българският тенисист се е решил на голямата крачка да предложи брак на любимата си.

Самата тя обаче наскоро призна, че е открила любовта в негово лице и вече е готова да има семейство и деца. Димитров усилено запазва мълчание около личния си живот и не коментира връзката си с 38-годишната красавица.

ЛИНК КЪМ СНИМКИТЕ от ваканцията ТУК! Издайническите фотоси с пръстена са на около 30-а позиция.