Полиция на прегръдките в Димитровград
Полиция на прегръдките в Димитровград / Дарик радио-Хасково
Полиция на прегръдките в Димитровград
92516
Полиция на прегръдките в Димитровград
  • Полиция на прегръдките в Димитровград
Над 1 000 валентинки с любовни послания раздаде само до обяд в Димитровград традиционната за Деня на влюбените „Полиция на прегръдките“, която организира местното читалище „Васил Левски“. Облечени със специални униформи младежи раздаваха картичките с послания за обич на минувачите в центъра на града. Посетиха и сградата на общинската администрация, където също успяха да изненадат с прегръдки посетителите й, кметове на малки населени места и този на общината Иво Димов.

Полиция на прегръдките в Димитровград
Дарик радио-Хасково

Младежите отчетоха, че за няколко часа са зарадвали за празника стотици димитровградчани, като повечето реагирали с усмивка и готовност на прегръдката. Не липсвали обаче и такива, които мислили, че са улични търговци, които искат нещо да им продадат и бързо отминавали.
 
Инициативата димитровградското читалище „Левски“ организира за трета поредна година, като са категорични, че „Полиция на прегръдките“ ще има и на следващия Свети Валентин. Повече за нея чуйте  в приложения файл от идейния подбудител Михаил Нейчев с атмосфера от раздаването на картичките.