Покана за риболовен турнир
Покана за риболовен турнир / Неохим, архив

За девета година на 9 юни от 8.00 до 12.00 часа  „Неохим"АД организира традиционен любителски риболовен турнир на фирмения си язовир Черногорово. Съорганизатор е Сдружението на ловците и риболовците в България/СЛРБ/- Димитровград. За паричните и предметните награди ще се погрижат освен от торовия производител и сдружението, още няклоко фирми  от Димитровград и Хасково.

Таксата за участие е 10.00 лева. Събраните суми ще бъдат разпределени за награден фонд. Представянето на риболовен билет е задължително. Според количеството улов най-добрите ще бъдат класирани на първо, второ и трето място. Въдичарите ще бъдат отличени и в две категории: „Най-голяма риба" и „Най-малък участник".

Регламентът разрешава на участник по две въдици с по две куки всяка. Риболовните стоянки ще се определят чрез жребий в деня на турнира.

Крайният срок за записване е 16.30 ч. на 7 юни 2013 г. За контакти: 0887 394 872 - Цанко Сталев; 0887 311 070 - Михаил Михайлов. Местата са ограничени, предупреждават организаторите.

Интересът към традиционния любителски риболовен турнир е голям. Специално за него на яз. Черногорово пристигат запалени въдичари от цяла България. Привличат ги красивата природа край фирмения водоем и богатото разнообразие от видове риба с респектиращи размери и тегло. Тук многократно са улавяни сомове-гиганти - мечта за всеки изкушен от риболова.