Похитители се извиняват на отвлечен
Похитители се извиняват на отвлечен / netinfo
Похитители се извиняват на отвлечен
25535
Похитители се извиняват на отвлечен
  • Похитители се извиняват на отвлечен

Отвлеченият, заради дълг на сина си, хасковлия говори пред Дарик за близо 10-часовото си пленничество. Бащата, който е бил похитен във вторник през деня, разказа че похитителите не са проявили агресия, дори са му предложили вечеря и даже му се извинили за причиненото неудобство. До освобождаването се е стигнало след като бащата е дал гаранция, че до седмица ще върнат парите, които синът му дължи. Става въпрос за 25 000 евро.

Двамата похитители са задържани, издирват се техни съучастници в София, където е бил отведен бащата. Двамата задържани са с двойно гражданство, но живеят основно в Турция. Там, по време на конни залагания, се запознали с Хубен. Няколко седмици по-късно му дали 20 000 евро, които той да завърти в лихварския бизнес.Обещал им да върне парите, с 5000 повече, след месец. Това не се случило, а преди да отвлекат баща му, похитителите няколко пъти са търсили Хубен.

Наблюдаващия прокурор по делото съобщи, че Хубен е познат на органите на реда, но не като лихвар, а като заможен човек, с учудващо голямо имущество, което сякаш няма как да притежава. Твърди се, че той е бивш автокрадец, а от няколко години е част от веригата за разпространение на наркотици в региона. От прикачения звуков файл чуйте какво разказа отвлеченият баща.