ПЕС качва Азис на предизборната сцена
ПЕС качва Азис на предизборната сцена / netinfo
8 представители в Европарламента от листата на Платформа европейски социалисти е минималния резултат, за който БСП и Политически клуб „Екогласност” ще работят, обявиха на първата си съвместна пресконференция лидерите на двете формации Иван Станчев и Емил Георгиев. По тяхна покана в Хасково днес гостува кандидатът за евродепутат доктор Жасмина Мирчева. Според нея е изключително важно хората да бъдат убедени, че трябва да гласуват на тези избори.

Идеята на Яне Янев осъдените на смърт в Либия български медици да бъдат издигнати за евродепутати доктор Мирчева определи като политическа измама.

Първият регионален информационен офис „Европарламент” по проблемите на екологията и защитата на потребителите ще бъде открит в Хасково в хода на предстоящата предизборна кампания, която за Платформа европейски социалисти ще стартира на 24 април с концерт на Николина Чакърдъкова, Веселин Маринов и Ивана. Специалната предизборна изненада на сцената на площад "Свобода" за хасковските симпатизанти на ПЕС ще бъде Азис.