/ ThinkStock/Getty Images
Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняеми и задържа две лица за причиняване на средни телесни повреди по хулигански подбуди. 
 
Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняеми  Димитър С., на  23 г., за това, че е причинил по хулигански подбуди средна телесна повреда на Р.Р., на 48 г., изразяваща се в счупване на челюст и Недялко Б., на 28 г., за това, че причинил, в качеството си на длъжностно лице, и по хулигански подбуди средна телесна повреда на Д.Т.,на 40 г., изразяваща се в в счупване на лявата ръка.
 
Оправдаха бивш служител на ДАИ-Хасково за подкуп

До момента е установено, че на 5 ноември 2017 г., в Хасково, двамата обвиняеми били в нощен бар, където изпълнявали дейност по охрана. При възникнал конфликт с двама клиенти на заведението, те им нанесли побой. След инцидента двамата пострадали били отведени за оказване на медицинска помощ в болница. 
 
С постановления на Районна прокуратура-Хасково двамата обвиняеми са задържани за срок от 72 часа, като предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.