Община Димитровград с нов сайт
Община Димитровград с нов сайт / netinfo
Община Димитровград с нов сайт
76227
Община Димитровград с нов сайт
  • Община Димитровград с нов сайт

С нова визия и функции е вече официалният сайт на община Димитровград, съобщи днес секретарят й Венета Стоименова. Планира се той да предоставя и електронни услуги  по отношение на ГРАО и „Общинска собственост”, както и възможност гражданите да направят справка или подадат електронен сигнал. Все още продължават 48-часовите технически проби, затова е възможно към момента някои от функциите да не действат, призова тя за търпимост.

Сега сайтът е не само с много по-модерна визия, съобразена цветово с герба на Димитровград, но и е оптимизиран за работа с всички съвременни смарт устройства и търсачки, увери тя и демонстрира с таблет и мобилен телефон.

Община Димитровград с нов сайт
netinfo

Освен актуализирана информация за общината и отделите в общинската администрация, сайтът предлага галерия от снимки и видео. Планира се камери да следят и предават картина от знакови места в града, съобщи още Венета Стоименова.

 

Новият официален сайт на Димитровград е дело на бургаска фирма, която с впечатляващото си портфолио спечелила ръководството на общината, сподели Стоименова. Тя обаче не се ангажира да каже колко е струвало това. Чуйте я в приложения файл с още информация.