Обединените земеделци подкрепят студентските протести
Обединените земеделци подкрепят студентските протести / netinfo
Обединените земеделци подкрепят студентските протести
68219
Обединените земеделци подкрепят студентските протести
  • Обединените земеделци подкрепят студентските протести

Политическа партия „Обединени земеделци" подкрепя студентските протести, заяви в Хасково лидерът на организацията Петя Ставрева. Тя добави, че в момента България се управлява от политически сговор между дискредитирани политически формации. Смятаме, че протестите, които вече продължават няколко месеца, са показателни, че доверието в управляващите и в институциите като цяло се е сринало и че България има нужда от нов дневен ред и от хора, които вземат мъдри решения, а не действат под натиска на задкулисието и олигархията, каза още Ставрева. Чуйте я в прикачения файл:

Земеделският лидер добави, че организацията заявява подкрепата си и за исканията на животновъдите, които са били ощетени по времето на прехода и не са получили необходимата финансова подкрепа от европейските фондове и националния бюджет.

Шестима души, единият от които от Димитровград, са били изключени от партията на провелия се през уикенда национален конгрес. Спорел Ставрева те целели разкол и дискредитиране на организацията.