/ Дарик Добрич

Пико и канабисови растения иззеха на 13 ноември, полицаи от Хасково и Любимец. Кристалното вещество „пико“ е открито при проверка на лек автомобил Мерцедес, спрян на булевард „Освобождение“ в областния град.

В колата се е возила 17-годишна девойка от село Узунджово, в чиято дамска чанта е открито пико-то с тегло 0,015 грама. Момичето е задържано до 24 часа по образуваното бързо производство.  По същото време, полицаи от Любимец са проверили дом на улица „Тракия“. В жилището, обитавано от 15-годишно момче и 47-годишният му баща са намерени 58 грама зелена листна маса, реагираща на канабис при полеви наркотест. 

Харманлиец укрива дрога в буркани, спипаха го

22-годишен младеж е задържан за грабеж в полицията в Хасково. Отново на 13 ноември, рано сутринта, момчето от село Нова надежда нападнало 65-годишният си роднина, на улицата пред дома му. Нанесъл му удари по лицето с юмруци и му отнел от дрехите 120 лева. След попадения сигнал, племенникът, познат на органите на реда с подобните си прояви е задържан по образуваното досъдебно производство.