Най-много вакантни места за арматуристи и кофражисти
Най-много вакантни места за арматуристи и кофражисти / netinfo

По 20 свободни работни места за арматуристи и кофражисти са обявени в седмичната справка на хасковското Бюро по труда. Следват ваканциите за шивачки и работнички в кухня - там обявените места са по 10. 9 са местата за готвачи, 8 - за сервитьори и 7 -за строителни работници. На пазара на труда в Хасково се търсят и кредитни експерти, шофьори с С и Е категория, пласьори на маслини и обслужващ персонал за столова - при тези професии свободните бройки са по 5.

По 4 вакантни места са обявени за продавач-консултанти на хранителни стоки и мебелисти. С по 3 свободни места в справката се нареждат администраторите, лаборантите, операторите за производство на каучукови изделия, монтажници на климатици, шлосери, работници на топлоизолация и гипсокартон, дограмаджии, охранители, трактористи, работници в селското стопанство и помощник-готвачи.

За инженери, агрономи, стоковеди, оксиженисти, шлосери, мебелисти и складови работници има по две незаети места. Освен това фирмите търсят да назначат и по един кредитен консултант, системен администратор, секретарка, огняр, ел.техник, багерист и мияч на коли.

Общият брой на обявените свободни работни места е 244.