/ Снимка: Дарик, архив
Свидетел на бруталното престъпление станало невръстното дете на жената
33-годишен мъж намушка смъртоносно с нож жена си на нива край харманлийското село Браница. Престъплението е извършено на 2 май, преди обяд. 

Според запознати, жертвата, която е на 27 години от симеоновградското село Тянево, и мъжът живеели на семейни начала. Вчера тя работела на нива край Браница. Мъжът отишъл при нея, скарали се и той я намушкал седем пъти с нож. Убийството е извършено от ревност. Според официалната информация от полицията от известно време двамата били разделени.

25 години затвор за жестоко убийство в Пещера

33-годишният Живко Костов е криминално прояве
н и преди вчерашното убийство. Той се е укривал няколко часа в различни къщи в селото, докато бъде арестуван от полицията. В издирването са били използвани обучени полицейски кучета. Ножът до момента не е намерен.

На престъплението има двама свидетели. Единият от тях е 7-годишното дете на жената. Тя издъхнала в ръцете на сина си.
 
Българка бе брутално убита в Полша, намушкана 16 пъти с нож

Именно малчуганът е направил опит да спре мъжа, но безуспешно. Минути след убийството той и детето тръгнали към дома си. Там мъжът, който е познат на МВР с нанасяне на лека и средна телесна повреда, за кражба и транспортно престъпление, облякъл други дрехи върху окървавените и тръгнал да се укрива. Той е задържан от полицията.