Стефан Димитров
Стефан Димитров / Дарик радио-Хасково
Колегите: Стефан Димитров е точният човек за парламента
93031
Колегите: Стефан Димитров е точният човек за парламента
  • Колегите: Стефан Димитров е точният човек за парламента
Стефан Димитров е точният човек за парламента, който ще отстоява интересите на област Хасково, няма да мълчи и послушно да гласува- така описват първия в листата на „Реформаторски блок- Глас народен“ хората, които са работили с него в мандата му, като кмет и председател на местния парламент в Димитровград.

Той винаги има позиция, не се страхува да я заявява и отстоява. За заседанията на димитровградския общински съвет се подготвя внимателно, един от съветниците, които четат в детайли докладните и на които им пука , посочва адвокат Валентина Кунева. От него научих, че нещата не са само черни и бели, че има нюанси, че има цветове, казва тя.

Стефан Димитров
Дарик радио-Хасково

Друг от младите съветници- Мартин Колев, също е категоричен, че Стефан Димитров е човек, на който може да се вярва и който държи на думата си. Казвам го, защото той никога не ме е лъгал, никога не се е опитвал да ми влияе как да гласувам в сесията, изслушвал е аргументите и не е налагал мнението си, мотивира се Мартин Колев.

Стефан Димитров и съпругата му Александра
Дарик радио-Хасково

Вторият в листата на реформаторите за Хасковския избирателен район адвокат Димо Стоянов бе категоричен, че Стефан Димитров е млад човек, но с достатъчно богат опит в сферата на местното самоуправление и бизнеса. Той познава нещата, знае проблемите и най-важното- как те да се решават, посочва адвокат Димо Стоянов.

Стефан Димитров и Николай Ненчев
Дарик радио-Хасково

Подкрепа за Стефан Димитров и листата с кандидати за народни представители на „Реформаторски блок- Глас народен“ за област Хасково заяви и екс министърът на отбраната Николай Ненчев. Чуйте мотивите му, както и тези на останалите, работили с Димитров, в звуковия файл.