Коалиция за България представи листата си в Свиленград
Коалиция за България представи листата си в Свиленград / netinfo

Кандидатите си за народни представители за област Хасково представи в Свиленград Коалиция за България. Водач на листата е Емилия Масларова, Райна Йовчева е мажоритарният кандидат на коалицията. Пред хората застана и кандидатът от Свиленград в листата Иво Щерев, както и Минка Русева, Еленко Божков, Димитър Петров, Смиляна Нитова и Чавдар Георгиев. Това, което българите искат от едно управление е да имат работа и достойни доходи, заяви пред обществеността Емилия Масларова.

За 4 години ние намалихме безработицата до най-ниските нива, увеличихме доходите и пенсиите повече от два пъти, осигурихме най-дългото майчинство в Европа, каза още Масларова и допълни - нашата цел е да запазим постигнатото в условията на кризата. Ние сме доказали, че можем да управляваме разумно и стабилно страната. Доказахме, че можем да провеждаме политика на икономическо развитие и социална отговорност.

Пред свиленградчани водачът на листата на Коалиция за България заяви още, че днес не е време за експерименти, днес само разумът, опитът и професионализмът, могат да ни помогнат да излезем бързо от кризата и да продължим заедно към по-добро бъдеще. Екипност, професионализъм, човечност и любов към всичко, което вършиш. Това се отнася за всеки, който иска да участва в управлението на страната, каза още Емилия Масларова.

Не отрицание, а съзидание, не хули, а прошка, не омраза, а обич. Всичко това ще даде шанс на майка България и тези, които живеем в нея, да добием самочувствие и достойнство пред себе си и пред света, заяви още пред свиленградчани водачът на листата на Коалиция за България Емилия Масларова.