Каолин откри жп-клон за 2 млн. лв. Подарява гора за децата на Димитровград
Каолин откри жп-клон за 2 млн. лв. Подарява гора за децата на Димитровград / DarikNews
"Каолин" откри жп-клон за 2 млн. лв. Подарява гора за децата на Димитровград
36215
"Каолин" откри жп-клон за 2 млн. лв. Подарява гора за децата на Димитровград
  • "Каолин" откри жп-клон за 2 млн. лв. Подарява гора за децата на Димитровград

Индустриален ж.п. клон откри до  Димитровград днес "Каолин"АД. 2 млн. лв. е стойността на инвестицията, която е най-мащабната в жп-инфраструктура през последните години в България, правена от частна компания.

"Каолин" откри жпклон за 2 млн лв Подарява гора за децата на Димитровград
netinfo

Пред първия влак, натоварен със суровина от фабриката на "Каолин" в Димитровград, днес лентата прерязаха кметът на общината Стефан Димитров, председателят на Надзорния съвет на дружеството Константин Ненов и изпълнителният директор Димитър Ангелов.

Днес "Каолин" отбеляза и 5 години работа в район Димитровград, като по този повод направи креативен подарък за общината- ангажира се да осигури напролет първите фиданки за Алеята на новия живот в града- толкова на брой, колкото са родените през 2010 г. деца.

"Каолин" откри жпклон за 2 млн лв Подарява гора за децата на Димитровград
netinfo

Областният управител Румен Данев, председателят на местния парламент Катя Чалъкова, общински съветници, бизнесмени, представители на различни държавни институции, както и много бизнес-партньори на компанията уважиха празника и днес в Димитровград

Звукова картина от тези събития, изпълнителния директор Димитър Ангелов, председателя на Надзорния съвет Константин Ненов и кмета на община Димитровград Стефан Димитров чуйте в звуковия файл.