Калин Врачански е Любимец 13 на димитровградската публика
Калин Врачански е Любимец 13 на димитровградската публика / netinfo

 

Калин Врачански е шестият носител на учредената от театър „Апостол Карамитев”-Димитровград награда за актьори "Любимец 13". По традиция връчването на приза ще е в навечерието на Международния ден на театъра 27 март. Първият лауреат бе Валентин Танев. Останалите са Ивайло Христов, Камен Донев, Христо Мутафчиев и Асен Блатечки- всички, избрани чрез попълване на анкетни карти от димитровградската театрална публика. В продължение на година всеки от зрителите в салона на вече общинския театър „Апостол Карамитев” в специална карта дава своята оценка за актьорите, участвали в гостуващите постановки. С най-висок резултат за 2011 г. е Калин Врачански.

Калин Врачански е "Любимец 13" на димитровградската публика
netinfo

На 24 март димитровградската публика ще го види в постановката на хасковския театър „Смях в залата”. Веднага след финала и ще бъде церемонията за връчване на наградата „Любимец 13”- статуетка, изработена от местния дърворезбар Георги Георгиев и 1000 лв.

През 2006 година драматичен театър „Апостол Карамитев” учреди наградата „Любимец 13”. Тя е уникална с това, че е единствената, която се присъжда от публиката, припомнят от вече общинския димитровградски театър.