Как да правим бизнес учи конференция в Хасково
Как да правим бизнес учи конференция в Хасково / Darik News, архив

На конференция „Как да правим бизнес – предприемачество и стартъп” е домакин днес Хасково. Форумът стартира в 10 ч. в Регионалния център за дистанционно обучение. Организиран е от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия. По програма конференцията ще открият с приветствия към участниците кметът на община Хасково Добри Беливанов, заместник-областният управител Валентин Ангелов и регионалният представител на агенцията Иван Сотев.

Работата на форума днес ще протече в два панела по темите: „Що е то предприемачество?“ и „От бизнес идея до успешен бизнес модел“ с лектор лекарят Атанас Богоев, преминал през лятна програма по предприемачество в САЩ, член на Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи.

 

Вторият панел е от 12 ч. с лектор основателят на клуб на бизнес ангели в София Георги Манолов. Той е възпитаник на Вашингтонския университет в Сейнт Луис, преминал е едногодишно обучение в университет в САЩ и също е член на Асоциацията на българските лидери и предприемачи. Ще представи темите: „Успешни примери за стартъпи“ и „Начини за финансиране на стартиращи компании“.