"Искам бебе", дарение за Общностния център в Хасково
"Искам бебе", дарение за Общностния център в Хасково / Дарик радио, Хасково
"Искам бебе" дари пюрета за деца в нужда
96846
"Искам бебе" дари пюрета за деца в нужда
  • "Искам бебе" дари пюрета за деца в нужда
45 стека плодови пюрета за деца между 6 и 10-месечна възраст получи днес Общностния център за подкрепа на деца и родители в Хасково от регионалната организация на фондация "Искам бебе". Координаторът Антоанета Стефанова информира, че дарението към фондацията е от баронеса Рени фон Бехтолсхайм и Ласко Лазаров, съвместно с Малтийския орден, като целта е да подкрепи каузата на "Искам бебе".

"Искам бебе" дари пюрета
Дарик радио, Хасково

Директорът на Общностния център в Хасково Мирослава Мачева благодари за помощта, която ще получат семейства в нужда. Центърът работи с 60 семейства, като 40 от случаите са за ранна интервенция на деца с увреждания. Медиаторите имат постоянен контакт с нуждаещите се от помощ, разполагат с транспорт и това дарение ще стигне до тях, категорична бе Мирослава Мачева. Тя коментира още, че получават подкрепа от фирми и семейства в региона, които също предоставят помощ за нуждаещите се- памперси, детска козметика и др.

Над 20 души е екипът на Общностния център, като всички предоставяни от специалистите социални услуги, са безплатни за потребителите, уточни Мирослава Мачева. Чуйте още в приложения файл.