/ Guliver/Getty Images, архив

18-годишен хасковлия е задържан за съхранение на наркотик. На 14 януари, в 21:30 часа, автопатрул го е спрял за проверка във вилна зона „Каменец“ край Хасково. Под предната дясна седалка на колата му "Рено" е открит грам суха листна маса – марихуана.

Арестуваха шофьор без книжка от Сърница

Също бързо производство е заведено в управлението и срещу 22-годишен младеж от града, в чийто Фолксваген вчера е намерен плик с тегло 100 грама – марихуана и везна за мелена на веществото. Момчето е задържано до 24 часа.

Арестуваха хасковлия с наркотици в чорапите, хладилника и фризера

Същото наркотично вещество е иззето и от криминалисти в Димитровград. Те са извършили проверка на 23-годишно момче, в чийто дрехи откриват канабиса с тегло 5,3 грама. При обиска са намерени още и амфетамин на бучки – 3,16 грама и 5 зелени хапчета с лого, реагиращи на амфетамин.

Хасковлия изхвърли 7 глави марихуана

Последният задържан през уикенда по линия на съхранение на дрога е в село Капитан Андреево. Криминалисти от управлението в Свиленград са проверили 25-годишен младеж от селото, в когото са открили цигара с канабис с тегло 0,7 грама.

От полицията съобщават и за конфискувани спортни екипи с лого на запазена търговска марка от димитровградските полицаи. Криминалистите открили артикулите при проверка на маса на „Неделен пазар“ в града. 19-те екипа са иззети от 29-годишната си собственичка.