Харманли, Гласът на младите
Харманли, Гласът на младите / Община Харманли
Напълно реализирани са проектите от младежките неформални групи в рамките на кампанията „Гласът на младите“ и Плана за развитие на младежки дейности на Община Харманли  за 2017 година, информират от общината.

През месец май тази година младите хора от града имаха възможност да кандидатстват с проектни идеи и да получат финансиране за тяхната реализация. От общо 11 предложения специално сформирана комисия от експерти  избра 6, които получиха целеви средства. 

По програмата пари получиха талантливите деца от група „Харманлийски славеи“ с преподавател Жеко Ангелов, които с общински средства  успяха да запишат нови видеоклипове. Обновена и изрисувана е част от оградата на ОУ „Иван Вазов“,   обособен е  екокът в Детска градина „Ален мак“, в село Доситеево вече се радват на нова сцена за изяви на местните самодейци, а учениците от СУ „Неофит Рилски “ тренират и се забавляват на спортното  съоръжение в двора на училището. Приключи и селфи конкурсът на местна неправителствена организация, която също кандидатства с проектно предложение  в кампанията на Община Харманли и получи финансиране.