ГЕРБ в Хасковско с нови общински ръководства
ГЕРБ в Хасковско с нови общински ръководства / DarikNews

Изпълнителната комисия на ГЕРБ одобри новите общински ръководства на партията в Хасковска област. Те са съобразени с предложените от областното ръководство и бяха представени на областно събрание снощи, информира тази сутрин PR-ът Диана Иванова.

Общински ръководител,организационен секретар и членове включва всяко от ръководствата. В Хасково за общински ръководител на ПП ГЕРБ е утвърден областният управител Румен Данев, а за организационен секретар- Евгени Консулов. В Димитровград общински ръководител ще е председателката на местния парламент там Катя Чалъкова, а организационен секретар- общинският съветник Методи Грозев. Ивайловградската структура на герберите ще води Иван Хаджитенев, а секретар ще е Ирина Андонова. За Любимец избраните са Петър Димитров и Нина Грозева. В  Маджарово начело на общинската структура ще е Милен Иванов със секретар Стефан Велев. Теодора Тодорова е лидерът на ГЕРБ за Минерални Бани, със секретар Митко Щерев. Жена ще е начело и на организацията в Свиленград- Атанаска Михайлова със секретар Георги Еленков. В Симеоновград също дама оглави партийната структура- Светлана Стоева със секретар Теодорина Иванова. За Тополовград общинската организация на ГЕРБ ще води Мария Атанасова със секретар Пламен Минчев. Наталия Пачеманова е предпочетена за лидер в Харманли, където секретар ще е Валентина Димулска.

Единствено структурата на ГЕРБ в община Стамболово все още няма ръководство, се казва в съобщението. Изпратено е предложение до изпълнителната комисия и се очаква то да бъде одобрено до края на месеца, информират от областната структура на ГЕРБ.