ДАРИК РАДИО-ХАСКОВО - 14 ГОДИНИ ТВОЯТ  ГЛАС
ДАРИК РАДИО-ХАСКОВО - 14 ГОДИНИ ТВОЯТ ГЛАС / netinfo

Решихме тазгодишният ни рожден ден да премине под това мото, което има два основни смисъла. Единият е „Твоят глас", т.е. гласът на всички вас, гласът на народа, който винаги може да се изкаже и да бъде чут от нашата трибуна. Другият е, че гласът на екипа, който предава по ефира, е също ваш, защото отразява и живее с вашите проблеми. Днес за пореден път искаме да ви уверим, че винаги правим всичко по-силите си този глас да бъде максимално обективен и справедлив. Според нас за никого няма съмнение, че през тези 20 години Дарик радио - за цялата система, и в частност 14-те на регионалната радиостанция на медията в Хасково, „справедливост" и „обективност" за нас не са празни думи, лишени от смисъл. Затова оттук нататък можем да ви обещаем само, че ще се стремим да останем същите - коректни, обективни и справедливи, и ще се стремим всеки ден да спечелваме и получаваме доверието и уважението ви.

ПРОГРАМАТА:

И тази година Радиото няма да измени на дългогодишната традиция на рождените си дни да предоставя микрофона на гост-водещи. Програмата ни днес по изключение ще започне в 8,00 сутринта, когато ще бъде открита от кмета на община Хасково Георги Иванов. Той ще е зад микрофона през първите 30 минути. След него щафетата ще поеме главният редактор на вестник „Хасковска Марица" Георги Пеев. Във втория час - от 8,00 до 9,00, водещ ще бъде председателят на Окръжния съд Миглена Тянкова.

В 15.00 ч. започва следобедният блок днес с "Часът на Доброто", в който водещи ще бъдат председателят на димитровградската фондация „Подари усмивка" Наталия Делчева и председателят на националната асоциация "Муковисцидоза" Светлана Атанасова. 60 минути с добрите хора, добрите каузи и добрите дела са подготвили те. Празничната програма ще бъде закрита от актьора и автор на пиеси в Драматичния театър „Иван Димов" Янко Митев.

Новините днес са поверени на началника на Метеорологичната обсерватория Спас Александров и директора на Агенцията по храните в Хасково д-р Христо Вълчанов.